Hladno pivo uz Green Day na Calling-u u Beogradu

0
Jedan od najvećih regionalnih bendova današnjice Hladno pivo nastupiće 27. maja 2013. godine zajedno sa planetarnom rok atrakcijom Green Day, u okviru koncertnog spektakla Calling 2013 u velikom parku Donjeg grada, ispod bedema Beogradske tvrđave.
Hladno pivo, foto: Promo
Hladno pivo, foto: Promo

Prodaja ulaznica počela je na prodajnim mestima širom Srbije i celog regiona, te globalno putem Interneta i velike evropske prodajne mreže Eventim. Ulaznice se prodaju po najnižim cenama na evropskoj turneji kalifornijskih rokera, i to od 2790 dinara za Parter 2, 3390 dinara za Parter 1 i 3990 dinara za Fan pit!

- Ljudi šta reći... veliko, veliko i veliko zadovoljstvo je podeliti scenu sa tako velikim svetskim bendom. Pozivam vas sve da dođete 27. maja na Kalemegdan da se zajedno veselimo! - poruka je koju ispred grupe Hladno pivo šalje frontmen Mile Kekin. 

Pre nastupa kalifornijskih zvezda koje i sami žele da slušaju, bend će održati koncert u trajanju od 90 minuta kao ravnopravna regionalna atrakcija, dok su Green Day najavili koncert u trajanju od čak 120 minuta!

 

makonda-tracker