Hed Kandi žurka stiže u Braknow

0
Čuveni DJ Andy Norman, jedan od rezidenata Hed Kandi događaja, nastupiće u četvrtak, 20. decembra u beogradskom baru Brankow. Projekat planetarno poznatih žurki Hed Kandi prvi put gostuje u Srbiji, dok će na događaj moći da se uđe jedino u beloj odevnoj kombin
Foto: Hed Kandi, promo
Foto: Hed Kandi, promo

Hed Kandi poznat je po veoma atraktivnim koreografijama, pa će i Brankow biti specijalno uređen za ovu priliku. Ceo klub će biti u belim  i srebrnim nijansama i okićen disko kuglama, a potpunom doživljaju ovih žurki koje gostuju na najprestižnijim svetskim lokacijama, od Las Vegasa do Ibize, doprineće i atraktivne plesačice i drugi efekti. Pravila brenda Hed Kandi nalažu da je crvena zaštitna boja letnjih, a bela zimskih partija.

DJ Andy Norman predstavlja koji jednog od zaštitnih znakova najveće svetske etikete za dens muziku. Puštao je muziku i na dešavanjima najpoznatije londonske robne kuće Harrods, lanca Selfridges, čuvene zdrastvene kompanije GlaxoSmithkline,  firme Nokia, a da je svestran umetnik pokazuje i njegova saradnja sa The Pet Shop Boys i Jamiroquai.

makonda-tracker