Koncert Eve Braun sutra u Domu omladine Beograda

0
Eva Braun će u subotu 15. decembra od 21h održati jedinstven koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda, na kome će izvesti 14 pesama sa legendarnog prvog albuma Prisluškivanja, specijalno povodom 20. godišnjice od njegovog pojavljivanja.

Ulaznica za koncert Eve Braun još samo danas košta samo 800 dinara u pretprodaji na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim, dok će u subotu 15. decembra na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

Gitarista i pevač Goran Vasović najavljuje da će u prvoj polovini koncerta bend iz Bečeja prvi put u karijeri izvesti sve pesme redom kako su zabeležene na Prisluškivanjima, dok je drugo poluvreme ostavljeno za hitove iz ostalog dela karijere zaključno sa aktuelnim CD albumom Playback (2011).

- Šta god uradili, nećemo moći odsvirati pesme sa Prisluškivanja kao 1992. godine. To je nemoguće. Normalno da će postojati pečat sadašnjice. Napredovali smo kao muzičari, drugačije emotivno
doživljavamo te pesme, ali s druge strane trudićemo se da sa aranžmanske strane nešto preterano ne eksperimentišemo u odnosu na osnovni zvuk albuma - kaže Vasović.

Koncert u DOB-u biće prilika za brojne fanove Eve Braun da možda prvi put uživo čuje nek pesme sa Prisluškivanja koje bend skoro da uopšte nije svirao na koncertima skoro 20 godina.

makonda-tracker