Voditeljke TV Pink u spotu benda the ZNOJ

0
Članovi beogradskog pank-rok benda the ZNOJ, snimili su spot za singl Pusti, posle 25 godina pauze. Snimanju u PFI studiju, koje je trajalo 12 sati, pored članova grupe, prisustvovale su i specijalne gošće - glumica Tanja Petrović i voditeljke TV Pink, Ksenij

Beogradski pank-rok bend the ZNOJ nastao je davne  1983. u Beogradu. Kao jedan od najmlađih sastava, veoma brzo je postao poznat i popularan u muzičkim krugovima i beogradskim klubovima. The ZNOJ  su  svirali na Akademiji, u SKC-u, KST-u, Dadovu.... Iako je bend krajem 1986. prestao sa radom, svi ljubitelji panka svedoče o njihovoj energiji i popularnosti.

Članovi originalnog sastava u međuvremenu su postali velike face: Branko Kovacević, gitarista- sada ima firmu za web dizajn, Velimir Isaković, basista, pilot je u JAT-u, Ivan Ivanović, vokal, radi na aerodromu Nikola Tesla, Filip Todorović, gitarista i naknadno pridruženi član- magistar je ekonomije, dok je Saša Al Hamed, bubnjar- sada producent na TV Pink.

Zašto su se ponovo okupili posle 25 godina?!

Početkom 2012. godine dobili su nesvakidašnji poziv iz Engleske da u Srbiju dolaze producenti u želji da naprave dokumentarni film o pank pravcu na ex YU prostorima i popularnim bendovima iz 80-ih.  Englezi su odabrali upravo the ZNOJ, zbog čega su članovi benda rešili da se ponovo okupe.

Kao vrsni poznavalac rada ove grupe, Saša Habić prihvatio je da radi kao producent na njihovom novom singlu Pusti, koji najavljuje i album. Ko-producent, Marko Kon, koji je takođe bio veliki fan benda the ZNOJ-a, velikom podrškom podstakao je njihovo ponovno okupljanje. 

Spot za pesmu Pusti uskoro će premijerno biti prikazan na TV Pink.

makonda-tracker