Bitlsi nastupaju u Beogradu

0
Čuvena grupa koja širom sveta izvodi pesme liverpulskih legendi stiže u Srbiju

Jedna od najboljih i najuspešnijih evropskih tribute grupa Bitls Revival Band iz Češke, koja puni dvorane širom sveta, prvi put će nastupiti u Beogradu 18.decembra u 20h u Sava centru.

 Ključ uspeha grupe leži u izvođenju pesama Bitlsa na svetskom nivou, savršenom prizoru, scenskoj koreografiji, kao i vokalnoj i vizuelnoj sličnosti sa originalnim Bitlsima.

Repertoar benda se sastoji od oko 60 najpoznatijih melodija liverpulskih legendi. Svaka pesma je pedantno uvežbana posle pažljivog proučavanja performansi i audio i video snimaka koncerata. Svaki detalj je važan, pa iz tog razloga koriste indentičnu opremu kao originalni Bitlsi.

Šta više, grupa ima tri kompleta indentične kopije Bitls odela, pa čak i obraća pažnju na takve detalje kao što su originalne Bitls Čelsi Cavern Čizme, levoruki basista, hromirana VOX postolja, stilizovane postere u bojama, kao i mnoge druge naizgled nevažane detalje koji pomažu u stvaranju savršene ukupne slike. Oni su jedina grupa koja je dobila dozvolu da može da nastupa pod ovim imenom i izvodi pesme Bitlsa.

 

 

makonda-tracker