The Tube: Ben Klok, Robert Dic i humanitarna žurka za Tijanu

0
Sevdah baby, Damjan Eltech i Sajsi MC izlaze za DJ pult kluba The Tube u četvrtak, šestog decembra, kada će se skupljati novac za lečenje sedmogodišnje Tijane Ognjanović. Nakon ovog događaja, posetioce ovog kluba očekuju nastupi poznatih elektronskih izvođača,
Foto: Ben Klok, promo
Foto: Ben Klok, promo

Na humanitarnoj žurki pod nazivom HeartBeat skupljaće se sredstva za operaciju srca teško bolesne sedmogodišnje Tijane Ognjanović. Ovoj devojčici potrebno je oko 200 hiljada evra za operaciju u Beču, a većina prihoda zarađenih to veče biće izdvojena za njeno lečenje.

Rođeni Berlinac Ben Klock, koji nastupa u petak, šestog decembra predstavlja jednu od najznačajnijih ličnosti novije tehno istorije. Rezident je u čuvenom Berghainu u Berlinu, a prošle sezone napravio je jednu od najboljih žurki u klubu Tube. Intro set radi Tijana T, a karta za ovaj događaj do jedan čas nakon ponoći košta 200 dinara, dok će posle toga cena ulaznica iznositi duplo više.

Robert Dic poznat je kao umetnik čiji se zvuk temelji na muzici klasičnog hausa, sa prepoznatljivim bitom. Dic je u poslednje vreme najpoznatiji po njegovim setovima na plaži u dva eksluzivna kluba na Ibizi - Ushuaia i Pacha. Ovaj disk džokej nastupiće u subotu, osmog decembra, a podrška Dicu biće mlade snage beogradskog klabinga Vuk Smiljanić, Kid Kim i Nexie. Ulaz je slobodan do jedan sat, dok će se nakon toga plaćati 300 dinara.

makonda-tracker