Partibrejkers žurka sutra u Novom Sadu

0
Slavljenički koncert povodom 30 godina postojanja legendarni Partibrejkers održaće sutra, 29. novembra (20:30) u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu, gde će im predgrupa biti beogradski pank rokeri Dža ili bu.
Partibrejkersi, foto Vladimir Šporčić
Partibrejkersi, foto Vladimir Šporčić

Ulaznica za upad na veliku rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu još ima u pretprodaji po ceni od samo 800 dinara na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima. Na dan koncerta karta će koštati 1.000 dinara.

- U Novom Sadu smo prvi koncert imali 1983. godine. Nama je u Novom Sadu uvek bilo odlično. Nadam se da će tako biti 29. novembra. Očekujem dobru atmosferu, harmoniju i jedinstvo sa publikom - kaže frontmen Zoran Kostić-Cane.

Prigodno pred svirku u Novom Sadu, Partibrejkers su objavili nedavno singl/spot Noćas u gradu, koji je snimljen uživo u krcatoj beogradskoj Hali sportova, pred preko 5.000 posetilaca, na prvom u nizu velikih koncerata Brejkersa povodom jubileja ove godine.
Cane, gitarista Nebojša Antonijević-Anton i ostali pripremaju za Novosađane još jedno rokenrol slavlje sa klasicima kao što su 1000 godina, Kreni prema meni, Put, Hoću da znam, Hipnotisana gomila...

makonda-tracker