Rege sutra u KC Gradu

0
Projekat Multikulturalizam u muzici biće predstavljen u četvrtak, 29. novembra u beogradskom klubu KC Grad, dok će centralna tačka ovog događaja biti nastupi poznatih rege izvođača, a prostorom diskoteke obilovaće rastafarijanske boje - crvena, žuta i narandža
Foto: promo poster
Foto: promo poster

Na ovom događaju nastupiće predstavnici rege zvuka, među kojima su Wenti Waddada, Daddy Ranks i DJ Swivo iz Engleske kao i domaći dvojac Irie Revolution.

Projekat Multikulturalizma je odabrao muziku kao oblik kulturnog izražavanja koji je neometan od strane jezičkih barijera i lako nalazi put do publike. Cilj i ideja projekta je da se ukaže na važnost postojanja i očuvanja kulturoloških razlika i staviti naglasak na često zanemaren ili nedovoljno prepoznat uticaj koji kulturne raznolikosti imaju prilikom oblikovana savremene i popularne kulture i muzike.

Program u KC Gradu počinje panelom, odnosno javnom raspravom na kojoj će govoriti izvođači najavljeni za muzički program. Tema panela biće razmatranje uticaja nezapadnih kultura u Evropi na savremenu kulturu i muziku. Panel je zakzan za 20 časova, dok žurka startuje u 22 časa. Ulaz na događaj je besplatan.

 

 

TAGOVI: KC Grad
makonda-tracker