Stefan Luković objavio prvi singl

0
Prošlogodišnji polufinalista šoua Ja imam talenat izdao je prvi singl Ko si ti je ujedno koji je najava za njegov debi album.
Stefan Luković
Stefan Luković

Nakon učešća u emisiji Ja imam talenat dobio je ponudu od jedne producentske kuće iz Beograda da mu uradi kompletan album, koji bi trebalo da izađe do kraja ove godine.

- Sve kompozicije na albumu su moje, pošto se komponovanjem bavim već deset godina. Plan je bio da album izađe na leto, ali zbog mnogobrojnih nepredviđenih obaveza sve je odlženo za kraj godine. Pored samostalnih nastupa koje sam imao po završetku emisije, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, bio sam pozvan na zajednički humanitarni koncert učesnika emisije Ja imam talenat koji je održan u Kraljevu. Koncert je odlično prošao, prikupljeno je dovoljno novca u humanitarne svrhe, a nama su ostale uspomene na sjajan koncert, druženje i predivan grad. U toku su i pregovori o snimanju zajedničke muzičko scenske numere se nekima od učesnika šoua. Ukoliko se ova ideja sprovede u delo, trebalo bi da krajnji produkt bude izuzetno atraktivan. Ne bih o tome ovde mnogo govorio, već ostavljam kao iznenađenje, koje bi trebalo da se realizuje do kraja ovog meseca, a onda krećemo sa medijskom promocijom. Nisam zapostavio ni studijski rad, kojim sam se ranije bavio, a to je snimanje instrumenata za razne domaće grupe i muzičare.– kaže Luković.

makonda-tracker