Kraak n Smaak: Beograd ima poseban vajb

0
Poznati DJ sastav Kraak n Smaak nastupio je u četvrtak, 22. novembra u beogradskom baru Brankow, a nakon ovog događaja članovi holandskog elektro benda priznali su da naša prestonica ima istaknutu klupsku scenu i da su iznenađeni time kako ih je publika prihva
Foto: Kraak n Smaak, Dušan Milenković
Foto: Kraak n Smaak, Dušan Milenković

Najvrelija atmosfera u publici bila je, kada je Mark Nepers, koji je bio za miksetama, pustio prve tonove čuvenog hita Squeeze Me. On je isto kao i pevačica Berenis bio potpuno oduševljen svojim prvim intimnijim nastupom u Beogradu, pošto su do sada mahom nastupali u mnogo većim prostorima, nego što je Brankow.

- Jako nam se svidela publika u Brankowu, ali i sam klub koji zaista ima neki poseban vajb. Generalno, često smo nastupali u istočnoj Evropi, a i ovo nam nije prvi put u Beogradu. Imam utisak da je noćni život u vašem gradu sve bogatiji i da je u njemu postoji zaista ozbiljan andergarund klabing. Takvog andergraunda nema toliko u drugim zemljama i zato sve češće Englezi i Holanđani dolaze u Beograd u potrazi za zabavom – objasnio je Mark Nepers iz sastava Kraak n Smaak.

makonda-tracker