Nagradna igra na Beck'sperience žurci

0
Čuveni britanski tehno izvođač, disk džokej Dejv Klark nastupiće u subotu, 24. novembra u beogradskom klubu KPGT, u okviru serijala Beck'sperience, a svi posetioci ovog događaja imaju priliku da osvoje novogodišnje putovanje u Berlin za četiri osobe.
Foto: Dejv Klark, promo
Foto: Dejv Klark, promo

Sve što je potrebno da posetioci urade je da se na Beck’sperience-u slikaju ispred Beck’sperience foto zida i pozovu svoje prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju na Facebooku. Najzanimljivije fotografije biće postavljene na Facebook stranicama Beck's Srbija i Jungle Tribe, u okviru Facebook aplikacije From Beck'sperience to Berlin. Fana čija fotografija zabeleži najveći broj poena, zajedno sa njegovim prijateljima, Beck'sperience i Jungle Tribe vode na novogodišnje putovanje u nemački grad koji je poznat kao evropska prestonica klabinga. Nagrade su pripremljene i za još deset fanova čije se fotografije budu istakle brojem osvojenih poena.

- Očekujte od mene iskrenost i muziku u koju verujem. Na nastupu vidim kako se stvari odvijaju i reagujem u skladu sa tim, ali ću verovatno pred kraj pustiti neki stari soul da zapalimo podijum - govori Dejv Klark pred beogradski nastup.

 

makonda-tracker