Rashad i Spinn i Keni Larkin ovog vikenda u Tube-u

0
Ključne figure novog talasa juke-footwork pokreta, dvojac Rashad i Spinn u četvrtak, 22. novembra nastupiće u klubu The Tube, dok će dan kasnije, u petak, 23. novembra na istom mestu nastupiti i čuveni tehno izvođač Keni Larkin.
Foto: Rashad i Spinn, promo
Foto: Rashad i Spinn, promo

DJ Rashad i DJ Spinn u proteklih nekoliko godina uspeli su da unesu nove talase u okvirima elektronske andergraund scene. Domaća podrška im je lokalni kolektiv DJ-eva i producenata - Mystic Stylez u sastavu - Feloneezy, Jackie Dagger, Kettle Lakes, Thinker i Jung B. Ulaz do jedan čas iza ponoći je 200, a nakon toga 300 dinara.

Čuveni Keni Larkin iz Detroita izlazi za DJ pult kluba The Tube dan kasnije, 23. novembra. Larkin je za 20 godina na sceni stvorio neke od neprolaznih tehno numera, a poznat je i kao osoba koja je uticala na mnoge mlađe umetnike i generalno na američki, britanski i nemački tehno. Međutim, pošto se poslednjih godina bavio stend ap komedijom deo mlađe generacije i ne zna koliko je veliki njegov doprinos elektronskoj muzici, pa će ovaj nastup biti dobra prilika da se beogradski klaberi upoznaju sa njegovim radom.

- Ja sam nekako više umetnik za umetnike. Veliki broj veoma uspešnih i poznatih DJ-eva mi konstantno pričaju koliko sam uticao na njih. Ipak, mlađima moje ime zaista i nije toliko poznato. Zato volim da kažem da sam u stvari poznat po tome što nisam poznat - govori Larkin.

makonda-tracker