Larkin, Disco hell i Rashad & Spinn u klubu The Tube

0
U naredne dve nedelje klub The Tube ugostiće čuvenog Keni Larkina, ambasadore juke-footwork pokreta Rashada i Spinna, kao i prvi ovogodišnji Disco hell u izdanju trija Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.
Foto: Keni Larkin, promo
Foto: Keni Larkin, promo

Prvi Disco hell projekat zakazan je za petak, 16. novembar.

- Tradicionalno nastavljamo serijal Disco hell zabava i u skladu sa imenom žurke obećavamo paklen provod. Ovo nam je prvi parti ove sezone, posle letnje pauze, tako da smo imali dosta vremena da spremimo mnogo toga novog i zanimljivog - govori Dejan Milićević.

U četvrtak, 22. novembra u klub The Tube dolaze DJ Rashad i DJ Spinn, ambasadori i ključne figure novog talasa juke-footwork pokreta koji je u protekle tri godine promenio lice elektronske andergraund muzike.

Čuveni Keni Larkin iz Detroita izlazi za DJ pult kluba The Tube dan kasnije, u petak, 23. novembra. Larkin je za 20 godina na sceni stvorio neke od neprolaznih tehno numera, a poznat je i kao osoba koja je uticala na mnoge mlađe umetnike i generalno na američki, britanski i nemački tehno. Međutim, pošto se poslednjih godina bavio stend ap komedijom deo mlađe generacije i ne zna koliko je veliki njegov doprinos elektronskoj muzici, pa će ovaj nastup biti dobra prilika da se beogradski klaberi upoznaju sa njegovim radom.

makonda-tracker