Kraak & Smaak u Brankowu

0
Fanki Bugi atrakcija Kraak & Smaak dolazi 22. novembra u Beograd i to u bar Brankow, a dobro zagrevanje za nastup ovog holandskog trija predstavljaće koncert domaćeg soul fank sastava MaraQYa koji će se održati 15. novembra.
Kraak & Smaak
Kraak & Smaak

Posle nastupa na glavnoj bini Exita prošle godine pred oko 15.000 ljudi, ovaj DJ trojac će se sada predstaviti srpskoj publici u intimnijoj klupskoj atmosferi. Trio koji čine Wim Plug, Mark Kneppers i Oscar De Jong lani je na Petrovaradinu nastupio pre čuvenog sastava Jamiroquai i dobro je podgrejao atmosferu na tvrđavi. Očekuje se da uz hitove Squeeze Me i Dynamite isto bude i Brankowu, s tim  će ovaj nastup imati prisniju klupsku notu.

Wim, Mark i Oscar, koje spaja zajednička ljubav prema fank pločama i vinilu, snimili su tri albuma Boogie Angst, Plastic People i Electric Hustle. Osim na Exitu nastupali su i na festivalima Detroit Movement, Coachella i Ultra Music Festival u SAD, Glastonbury, Big Chill i Bestival u Velikoj Britaniji, kao i Lowlands u Holandiji. Karta je 700 dinara.

makonda-tracker