Sven Fet 24. novembra u Beogradu

0
Čuveni nemački disk džokej i producent Sven Fet, u okviru muzičkog serijala Freedom Music nastupiće 24. novembra u prostoru Depo magacin.
Foto: Sven Fet, promo
Foto: Sven Fet, promo

Sven Fet (Sven Väth) karijeru je započeo ranih osamdesetih godina u legendarnim frankfurtskim klubovima Dorian Gray i Vogue, gde je svojom nepredvidivošću i otvorenošću za različite stilove stekao armiju poklonika i postavio standarde koji definišu žurke tog doba. Ubrzo otvara i svoj klub Omen, koji ispisuje novo poglavlje nemačke klupske istorije i već početkom devedesetih Sven Fet postaje najuspešniji DJ na svetu, a nazivaju ga i kum tehna i jedina nemačka pop zvezda.

- Verujem da je klupska kultura, sa posebnim naglaskom na kulturu, bazirana na vizionarstvu. Da bi se vizije pretvorile u stvarnost, potrebna je hrabrost da se ponekad rizikuje. Vizija elektronskih žurki i klupske kulture 21. veka je ono što pokušavam da dostignem - govori nemački umetnik.

Svenov projekat Cocoon proglašavan je za najbolji svetski klub u skoro svim magazinima koji prate elektronsku scenu.

Većina ulaznica za ovaj događaj po promotivnoj ceni od 990 dinara već je rasprodata, dok će sledeće nedelje biće pušten u prodaju i novi kontigent ulaznica po ceni od 1190 dinara  i to u Bilet centru i na ostalim prodajnim mestima Eventima i Gigstiksa širom Srbije i regiona.

makonda-tracker