Prvi singl i spot Balkan ekspres benda

0
Popularni bend Balkan ekspres, poznat po bogatom repertoaru svetskih i domaćih izvođača, nakon dugih godina uspešnih nastupa u klubovima Beograda, konačno je obradovao sve svoje fanove prvim singlom i spotom pod nazivom Cosmosong. Ova nesvakidašnja pesma i spo

Poruka pesme je da uvek treba da damo sve od sebe, pa i onda kada nas razdvaja neko mnogo veći nego ti i ja, jer je ljubav najveća energija koju, kao vrsta, posedujemo na ovoj planeti. Pored verzije na srpskom, snimljena je i na jeziku koji možda najlepše oslikava ljubav – francuskom, pod nazivom Chanson d'univers.

Za pesmu nade snimljen je jedan sasvim drugačiji spot u kom glavni akteri zapravo nisu ljudi, već vanzemaljci. Ona, kvarom svemirskog broda, dospeva na našu planetu. Jedan od članova benda slučajno je pronalazi, i onako prestravljenu, uvodi u svoj život, ona čuje Cosmosong, pesmu čije reči ne razume, ali čiju energiju može da oseti. Upravo ta energija na kraju dovodi i njenu drugu polovinu na Zemlju, odakle odlaze, svojim putem, pevušeći melodiju koja ih je ponovo spojila.

makonda-tracker