Ulaznice za Depeche Mode puštene u prodaju!

0
Čuveni sastav Depeche Mode 19. maja stižu u Beograd po prvi put, a prodaja ulaznica za koncert počela je danas tačno u podne putem sajta Gigstix.com.
Depeche Mode, foto: Promo
Depeche Mode, foto: Promo

Za najbrže fanove u prodaji će biti najjefitinije ulaznice po promotivnoj ceni od 2990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju regularna cena za parter iznosiće 3990 dinara. U prodaji će biti i ulaznice za fan pit po ceni od 5990 dinara, takođe u ograničenom broju, kao i VIP ulaznice koje će iznositi 9900 dinara.

Pored online kupovine na sajtu Gigstix.com, ulaznice će uskoro biti dostupne i u Corner šopovima širom Srbije. Sve detaljne informacije o ulaznicama i prodajnim mestima mogu se pronaći na sajtu www.gigstix.com.

Bend čiji su koncerti poznati kao posebno iskustvo, i koji je obeležio prethodne tri decenije muzičke istorije, vraća se na scenu nakon tri godine pauze u okviru svoje nove svetske turneje 2013. Njihov koncert u Beogradu šesti je na listi a Depeche Mode su najavili da će sa publikom na Ušću otpevati svoje najveće hitove.

Publika u Srbiji će među prvima imati prilike da čuje i neke od novih pesama Depeche Mode uživo, jer je njihov novi album najavljen za april naredne godine. Za sada je snimljeno 20 pesama, ali bend je rekao da se na njima i dalje radi i da treba da prođe dosta vremena pre nego što jedna pesma postane Depeche Mode pesma.

Sa preko 100 miliona prodatih ploča i neverovatnim uticajem kojim su obeležili muzičku scenu, koncert Depeche Mode biće nesumnjivo jedan od najvećih muzičkih događaja naredne godine.

makonda-tracker