Depeche Mode 19. maja konačno stižu u Beograd

0
Iako je trebalo da u prestonici nastupe pre tri godine, članovi slavnog benda Depeche Mode na konferenciji za štampu održanoj u Parizu potvrdili su da će prvi beogradski nastup održati 19. maja na Ušću, u okviru svetske turneje
Foto: Depeche mode, promo
Foto: Depeche mode, promo

Slavni britanski bend Depeche Mode održaće dugoočekivani prvi koncert u Srbiji 19. maja na beogradskom Ušću.

Čuveni sastav na sceni je više od tri decenije, a na press konferenciji upriličenoj u Parizu članovi benda odgovarali su na pitanja obožavalaca iz celog sveta, dok je frontmen grupe Dejv Gahan uputio i izvinjenje srpskim fanovima zbog odloženog koncerta iz 2009. godine.

- Izvinite. Takav je život, takve stvari se dešavaju,moraš se boriti sa udarcima. Mi ćemo se sledeće godine svakako iskupiti publici u Srbiji na najbolji mogući način - objasnio je energični pevač.

Depeche Mode svetsku turneju započinju sedmog maja u Tel Avivu, a nakon beogradskog nastupa održaće koncerte u regionu, 21. maja u Budimpešti i 23. maja u Zagrebu.

Prodaja ulaznica za ovaj događaj počinje u ponedeljkak 29. oktobra, u 12 časova putem sajta Gigstix.com.

Za najbrže fanove obezbeđen je ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 2.990 dinara.

Kada se promotivne ulaznice rasprodaju, regularna cena ulaznica za parter iznosiće 3.990 dinara. Karte za fan pit koštaju 5.990 dinara, dok se VIP ulaznice kupuju po ceni od 9.990 dinara.

makonda-tracker