Pogledajte spot Voneve za numeru It's over now

0
Nakon što je u sredu, 3. oktobra tačno u podne, na sva tri sajta regionalnog MTV kanala održana web premijera spota nove uzdanice regionalne muzičke scene Voneve – video za numeru It’s Over now odnedavno je dostupan i na kanalu YouTube!
Voneve, foto: Promo
Voneve, foto: Promo

Kada bi jednom rečju trebalo opisati naslovnu numeru i spot, ta reč bi bila originalnost. Voneve je prešla dugačak put do tačke objavljivanja svog prvog spota. Kroz ovo iskustvo je nastao koncept City Of White, kako je Voneve i nazvala album prvenac, fantastični grad koji je u spotu prikazan kao finalna destinacija.

Voneve otkriva da je pesmu It’s Over Now napisala još kao tinejdžer, kao i da od tada komponuje i piše muziku na gotovo dnevnoj bazi.

- Pesma govori o onom osećanju kada doživiš svoj smak sveta, bilo da je u pitanju ljubav ili nešto drugo. Taj pad je neizbežan, ali je i neophodan. Kroz bol jedan svet nestaje, ali novi­ se rađa.

Numera It’s Over Now samo je prva stanica na putu kojim je talentovana Voneve zakoračila – a to je razlog više da koliko odmah pogledate spot za pesmu koju ćete, sasvim sigurno, uskoro i sami pevušiti.

makonda-tracker