Ulaznice za koncert Prljavog kazališta u prodaji od ponedeljka

0
Ulaznice za koncert grupe Prljavo kazalište, koji će nastupiti 22. decembra u Kombank Areni , biće u prodaji od ponedeljka, 15. oktobra.

 

Posle 26 godina od poslednjeg koncerta u Beogradu, Prljavo kazalište koje važi za najveći i najbolji hrvatski pop-rock bend, nastupa u Kombank Areni, 22. decembra sa početkom u 20h.

Ulaznice će biti puštene u prodaju od ponedeljka 15. oktobra po cenama od: 1800, 1900, 2200, 2400, 2500, 2800 dinara na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centar.

Online prodaja  i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs.

Prljavo kazalište je nastalo 1977. u zagrebačkom predgrađu Dubrava pod snažnim uticajem panka. Ime grupe potiče od jedne epizode stripa Alan Ford, kada članovi družine T.N.T. dolaze u pozorište nazvano Prljavo kazalište. Prvu postavu grupe činili su: Jasenko Houra (gitara), Zoran Cvetković (gitara), Davorin Bogović (vokali), Niko Hrastekbas i Tihomir Files (bubnjevi). Prvim singlovima Televizori i Moj otac je bio u ratu skrenuli su pažnju medija na sebe, a 1979. su svirali na koncertu Bijelog dugmeta na stadionu JNA, kada su i promovisali album. Tokom snimanja te ploče grupu je napustio Zoran Cvetković, a zamenio ga je gitarista Marijan Brkić.

makonda-tracker