SevdahBABY FT. Ana & Djixx predstavljaju singl Poznata

0
Ove subote, 13. oktobra tačno u podne, MTV sajt postaće bogatiji za još jedan singl koji možete besplatno da preuzmete – u pitanju je numera Poznata beogradskog elektro-pop dua SevdahBABY i Ane Milenković!

Sve je počelo kada su pop pevačica i kantautorka Ana Milenković i već uigrani duo SevdahBABY, došli na ideju o muzičkoj saradnji. Kao proizvod te saradnje nastala je pesma Poznata. U pitanju je pesma sa specifičnim, pomalo provokativnim, ali ipak tužnim tekstom. Produkcijski, pesma obiluje dobro poznatim SevdahBABY elektro-pop zvukom – koji je ovog puta obogaćen novijim dubstep uticajima. Svaki ton, efekat, instrument koji su se našli u pesmi imaju zadatak da još više naglase poruku i smisao teksta, koji opisuje probleme i stanje našeg, ali i globalnog društva.

Ideja o saradnji potekla je od Ane, koja je autor teksta i melodije, a uz Milanova odlična aranžmanska i harmonska rešenja pesma je dobila pravu težinu, pa zajedno potpisuju muziku. Svoj šarmantni pečat svakako je dala i Djixx. Svi zajedno navode da im je zajednički cilj da se probudi svest kod mladih ljudi, da budu svoji, originalni i prirodni!

makonda-tracker