Zvonko Bogdan 23. novembra u Sava Centru

0
Legenda tamburaške muzike Zvonko Bogdan nastavlja tradiciju jesenjih druženja sa beogradskom publikom 23. novembra u Sava centru koncertom nazvanim Ova pisma refren nema, na kome će promovisati istoimeni novi CD album.
Zvonko Bogdan, Foto: Vladimir Šporčić
Zvonko Bogdan, Foto: Vladimir Šporčić

Čuveni panonski šansonjer nazvao je po pesmi Ova pisma refren nema novi CD album koji će biti deljen kao poklon svakom kupcu ulaznice za koncert u Sava centru.

- Već nekoliko jeseni sastajem se sa Beograđanima u Sava centru u kome nas greje dobra pesma, uz čiju pomoć putujemo te večeri kroz prošlost Panonije. I tada, bar malo, starije podsetimo, a mlađima pokažemo kakav je duh vladao nekad brojnim boemskim mestima u Beogradu. U Sava centru će Ova pisma refren nema možda biti drugi ili treći put izvedena, a na koncertu ćemo prezentirati album, koji je poklon i malo iznenađenje za publiku. Na koncertu ćemo opet pokazati nešto što je muzički istinito, a što se već polako zaboravlja - kaže Zvonko Bogdan.

Ulaznice za koncert Zvonka Bogdana 23. novembra u Sava centru koštaju 1.300, 1.600, 1.900 i 2.100 dinara i mogu se od iduće nedelje naći na blagajnama Sava centra i preko mreže Eventim.

Pokrovitelj koncerta je Vinarija Zvonko Bogdan.


makonda-tracker