Ko će dobiti MTV Best Adria Act nagradu?

0
Ostalo je još samo pet dana do kraja glasanja za MTV Best Adria Act nagradu za koju su ove godine nominovani Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy iWho See.
MVP
MVP

Za vaše favorite za MTV Best Adria Act možete da glasate na www.mtvema.com do nedelje, 14. oktobra u ponoć. Nakon toga, osvajač titule Best Adria Act će nastaviti takmičenje za Best European Act nagradu, gde će se naći u konkurenciji sa pobednicima iz ostalih regiona Evrope. Glasanje za ovu nagradu počinje od 15. oktobra, kada će biti poznat najbolji izvođač iz našeg regiona, a takođe će se odvijati na sajtu  www.mtvema.com.

Poznat kao najprestižni muzički događaja u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Frankfurtu. Ovo je drugi put u istoriji ove nagrade da je baš ovaj grad domaćin ceremonije. Svečanost dodele EMA, poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz sveta muzike, a ove godine će biti veća nego ikada! Voditeljka dodele biće super model Hajdi Klum.

Uz nastupe najpopularnijih izvođača i međunarodnih zvezda, među kojima su Tejlor Svift, No Doubt, Muse, fun., Rita Ora i Carly Rae Jepsen dodela nagrada 2012 MTV EMA prenosiće se uživo iz istorijske dvorane Festhalle u Frankfurtu, u nedelju, 11. novembra. 

makonda-tracker