Eva Braun u Domu omladine 15. decembra

0
Čuveni domaći bend iz Bečeja, Eva Braun održaće koncert 15. decembra u hali Amerikana Doma omladine Beograda, a povod za ovaj događaj je 20. godišnjica od izlaska prvog albuma Prisluškivanja.
Foto: Eva Braun, facebook
Foto: Eva Braun, facebook

Sastav Eva Braun prvi album pod nazivom Prisluškivanja objavio je petog oktobra 1992. godine, a na predstojećem koncertu popularni domaći bend planira da izvede svih 14 pesama sa njihovog debi albuma.

- Želimo da tim koncertom obeležimo 20 godina od izlaska prvog albuma, što se u neku ruku može smatrati i početkom karijere Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu, što nikada ranije nismo radili. Znam da mnogi ljudi vole taj album. Na kraju krajeva, Prisluškivanja su nas dovela tu gde smo sada - ističe pevač i gitarista benda Goran Vasović.

Fanovima Eve Braun pruža se prilika da u prvom delu koncerta čuju kako danas pevači i gitaristi Vasović, Petar Dolinka i Milan Glavaški, uz gitaristu Zvonka Stojkova, basistu Gorana Obradovića i bubnjara Ljubomira Rajića, sviraju pesme sa Prisluškivanja kao što su Kuća lutaka, Zlatni sat, Već viđeno, Jagodna polja i druge.

Ulaznice za koncert Eve Braun 15. decembra u Amerikani koštaće 800 dinara u pretprodaji i uskoro će moći da se nađu na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. Na dan koncerta koštaće 1.000 dinara.

 

 

 

makonda-tracker