Divas Night u Domu omladine: Marina Perazić, Sajsi & Katarina Jovanović

0
Večeras od 20 časova u Domu omladine prvi put u okviru beogradske Nedelje ponosa održava se Divas Night, a ulaz je slobodan.

Katarina Jovanović je devojka raskošnog glasa koja je postala poznata po izvođenju francuskih šansona u emisiji Ja imam talenat.

Sajsi je fame fatal beogradske undergound scene i jedina prava urbana buntovnica.

Marina Perazić je jedna od najvećih pop diva Jugoslavije koja se u plavkastom satenu baškarila još osamdesetih i tako pomerala granice. Ovog leta, Beograd prajd je Marini dodelio laskavu titulu prve Gej disko kraljice u Srbiji.

- Čini se da me gej populacija oduvijek volela. Nema nas mnogo koje ulaze u tu kategoriju. Veliki je kompliment biti miljenica te populacije jer imaju visoke kriterijume i vrlo istančan ukus. Sve žene koje ta populacija podržava i voli imaju nekoliko zajedničkih imenika. To su žene sa svojstvenim stilom, s nekom dozom glamura, snažne ličnosti, kreativne i sposobne. Prodorne i borbene! Poslednjih nekoliko godina vrlo često pevam na mjestima njihovog okupljanja. Predivna su i vrlo zahvalna publika. Uvek se osećam obožavanom, a posebno uživam dok sve pesme pevaju sa mnom. I ja obožavam moje gej prijatelje, ne samo zato što mi godinama pomažu da izgledam lepo, nego zato što su obrazovani, informisani i jako zabavni za druženje. Razumem ih i makismalno podržavam, te se zalažem da ostvare svoja prava.  Sasvim je prirodno da sam ove godine proglašena gej ikonom. Biti gej ikona je statusni simbol! Veoma se ponosim tom etiketom, za razliku od one tako banalne i površne titule seks simbola iz osamdsetih – kaže Marina.

makonda-tracker