Jinx sutra otvara zimsku sezonu bara Brankow

0
Jedan od najpopularnijih bendova u regionu, zagrebački Jinx, nastupiće u četvrtak na svečanom otvaranju zimske sezone bara Brankow. Ulazak u drugu sezonu pod sloganom Brankow cabaret obeležiće se i sa još tri žurke na kojima će nastupiti i Sent Luis bend, Maka
Jinx, foto: Promo
Jinx, foto: Promo

Jinx su veliku regionalnu popularnost stekli zahvaljujući hitovima Tamo gde je sve po mom, Na čemu si ti, Smijem se, Bye bye baby bye. Po rečima lidera benda Coco Mosquito-a, senzualni enterijer bara Brankow i njegov intiman ambijent garantuje vruću i lepljivu svirku.

Otvaranje zimske sezone Brankowa obeležiće se sa još tri žurke. Prvog dana će nastupiti Sent Luis bend, koji svira muziku raznih žanrova, ali u novim aranžmanima i veoma neobičnim stilovima. U petak na binu Brankowa izlazi jedan od najboljih domaćih klupskih bendova, već legendarni Makao. Od njih se po običaju očekuje niz haus hitova i uzavrela atmosfera. Četvrtog dana svečanog otvaranja goste kluba će zabavljati jedan od najvećih znalaca diska i fankija sa ovih prostora DJ Peppe. Starog DJ vuka će pratiti i niški projekat El Jazzyra, koji u svom sastavu osim  DJ-a ima i saksofon i gitaru. Karte za koncert Jinx-a koštaju 999 dinara i mogu se kupiti od 21 sat ovog četvrtka, petka i subote u Brankowu, isto kao i sledeće srede ili na dan koncerta na ulazu u klub. Ulaz na ostale večeri je slobodan.

makonda-tracker