Poslušajte novu pesmu Bruna Marsa kojom najavljuje novi album

0
Popularni američki pevač Bruno Mars juče je predstavio pesmu Locked Out Of Heaven kojom najavljuje novi album pod nazivom Unortodox Jukebox.
Bruno Mars, foto Profimedia
Bruno Mars, foto Profimedia

U intervjuu za Billboard, Mars je otkrio naziv novog albuma i spisak pesama koje će se naći na njemu, i dodao da je početak prodaje zakazan je za 10. decembar. Mars je ovom prilikom otkrio i neke detalje o novom albumu.

- Ovo sam ja kad odem u studio i snimim i napišem ono što hoću. Ovaj album predstavlja moju slobodu -  rekao je Mars.

Novi album trebao bi da predstavi drugačiji zvuk za Marsa, a pevač kaže da ne želi da ga vezuju za određeni žanr muzike.

- Predsednik jedne velike izdavačke kuće me je pogledao u lice i rekao Tvoja muzika je grozna, ne znaš ko si, tvoja muzika je zbrda-zdola i mi nemamo tržište za tako nešto. Odaberi žanr pa nam se onda obrati. Meni je to bilo odvratno, jer ne pokušavam da budem cirkuzant. Slušam mnogo muzike i želim da imam slobodu i luksuz da uđem u studio i kažem Danas želim da snimim hip-hop, R&B i rok album – rekao je pevač.

Mars je premijerno za Billboard predstavio spisak pesama koje će se naći na najavljenom albumu: Locked Out of Heaven, Young Girls, Gorilla, When I Was Your Man, Natalie, Treasure, Moonshine, Money Makes Her Smile, Show Me, If I Knew.

 

Tijana Radovanović

 

 

makonda-tracker