Drugi album Neozbiljnih Pesimista u prodaji

0
Album broj dva somborske atrakcije Neozbiljni Pesimisti konačno je objavljen, a izdavač je i ovog puta Studentski kulturni centar iz Novog Sada.

Album pod nazivom Omladinci, kud ste pošli? sadrži devet pesama većinom snimljenih u novosadskom studiju Do Re Mi u periodu 2010/2011, kao i odjavni govor. U kreiranju numera učestvovali su svi članovi grupe, ali su najveći teret izneli gitarista Boki i pevač Igor.

Pesma Nedeljni komentar legendarne Azre, koju Neozbiljni Pesimisti odavno izvode na koncertima, ipak se nije našla na izdanju, jer nisu dobili pismenu dozvolu od Branimira Štulića, koja je pored usmene bila neophodna, ali će moći da se preuzme sa sajta grupe (www.neozbiljnipesimisti.com) kao bonus.

Neozbiljni Pesimisti su puno nastupali tokom leta, a nastavak koncertnih aktivnosti najavljuju za kraj septembra, tačnije 29. septembar kada nastupaju u Bijeljini, zatim sledi nastup u Subotici 5. oktobra, 12. oktobra su u Prijedoru, a dan kasnije u Gradiški, dok je koncert u Zemunu zakazan za 20. oktobar.

U najavi su i koncerti u Zagrebu, Banjaluci, Novom Sadu, Beogradu, a tokom novembra održaće tri nastupa u Poljskoj.

makonda-tracker