Zebra Dots: Prvi regionalni izvođač Universal Music-a

0
Universal Music ponosno predstavlja bend Zebra Dots sa kojima potpisuju prvi ekskluzivni ugovor u regionu!

 

Nakon četiri godine poslovanja, Universal Music Serbia je postigla u potpunosti razvijenu medijsku i distributivnu mrežu, iza sebe već ima mnoge aktivne projekte sa brojnim partnerima iz drugih oblasti komercijalnog poslovanja, a sada sa prvim lokalnim izdanjem ulazi u novu, uzbudljivu fazu svojih operacija na teritoriji Srbije.

Glavni vokal, talk box i producent  Zebra Dots je internacionalno poznati i nagrađivani Matko Šašek aka Koolade koji je do sada sarađivao sa mnogim velikim imenima globalne muzičke scene kao što su Bow Wow, Ghostface Killah, Izza Kizza, Das Efx, Masta Ace, KC Da Rookee, Styles P, a lokalno je poznat i po kolaboracijama sa Edom Maajkom sa kojim radi još od 2002. godine i albuma Slušaj Mater. Takođe, na njegovoj listi saradnika su i Connect, Frenkie, General Woo, Shorty, Bolesna Braća, Kandzija… i lista uspeha se nastavlja. Drugi vokal je prelepa Sasha Aleksandra Danilova iz Slovenije, a Zebra Dots idealno upotpunjuju Ivo Rimc (bubnjevi), Erik Marenče (klavijature), Jernej Kržič (Bas) i Andraž Mazi (Gitara).

Šta čini njihov zvuk toliko interesantnim? Upravo jedinstveni spoj dva glavna vokala, uz izuzetno talentovane i kvalitetne muzičare koji ovaj groovy zvuk čine autentičnim, živim i zavodljivim. Predstojeći album koji nas uskoro očekuje je prožet različitim žanrovima među kojima dominiraju Funk, Pop, R&B i Dance, a sami Zebra Dots svoj stil opisuju kao Elektronsko Akustični Doživljaj - prepun pozitivne i plesne energije.

- Zebra Dots je zaista jedinstven bend sa svežim internacionalnim zvukom. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo raditi sa njima na lokalnom i internacionalnom nivou!”  rekao je Fabian Stilke, Marketing and Business Development Director Universal Music Austria & Western Balkans.

Ekipa iz benda Zebra Dots su juče na svom Twitter profilu otkrili naziv i artwork prvog singla - Walking On A Chance, koji digitalno izlazi već 5. oktobra.

makonda-tracker