Doživite Jamajku u Domu omladine Beograda

0
Muzičko-filmska manifestacija pod nazivom One Love Jamaica biće održana 28. i 29. septembra u Domu omladine Beograda. Posetioci ovog događaja imaće priliku da odgledaju projekciju filma Bob Marley: The Making of a Legend, kao i da slušaju koncerte Ras Abrahama
Foto: Ras Abraham, promo
Foto: Ras Abraham, promo

Projekcija filma o Bob Marliju zakazana je za petak, 28. septembar u Velikoj sali Doma omladine, sa početkom u 20 časova. Film na slikovit način prikazuje nastajanje jedne muzičke legende kroz intimne scene snimljene davne 1970. godine. Autorka filma i nosilac jedne od glavnih uloga vešto gradi savez između Reggae i Rasta lansirajuci međunarodnu karijeru i prepoznatljiv imidž Bob Marlija i Vejlersa. Film je izabran za zvanični film komemoracije Marlijeve smrti širom sveta. Ovaj film sadrži i mnoge originalne kadrove nastale na početku Marlijeve karijere. Svetsku premijeru doživeo je krajem prošle godine u Londonu. Specijalan gost biće umetnica sa Jamajke Ester Anderson, dok ulaznive za ovaj događaj koštaju 100 dinara.

Poznati rege izvođač Ras Abraham nastaviće manifestaciju One Love Jamaica. On će u subotu, 29. Septembra održati koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda, sa početkom u 21 čas, dok će nakon njega na binu izaći domaći rege predstavnici, Del Arno Band koji nastup počinju u 22 časa i 30 minuta. Cena ulaznica za drugi dan manifestacije iznosi 500 dinara.

makonda-tracker