MVP nominovan za evropsku MTV nagradu!

0
MTV je objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja će se održati 11. novembra u Frankfurtu, i Nemačkoj, sa početkom u 22h.
Branislav Bane Lalić, foto: Story arhiva
Branislav Bane Lalić, foto: Story arhiva

Izvođači nominovani u kategoriji Best Adria Act su:

Elemental
MVP
T.B.F.
Trash Candy    
Who See

Glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. septembra, na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 14. oktobra u ponoć, kada ćemo dobiti pobednika.

O nominacijama su izjavili:

- Srećni smo zbog nominacije! Napokon! Glasajte za nas jer mi nudimo nova radna mesta (trebaće nam produkcijska ekipa, stilista i potparol, ako pobedimo), viši standard (rakija za sve!) i stabilni kreditni rejting (podići ćemo kredit zbog putovanja). Elemental ide do kraja! - poručili su iz ove grupe.

- Ova nominacija nam puno znači, jer potvrđuje da se nase poruke čuju izvan Srbije i definitivno nam je dala podstrek za naredne projekte. Hvala MTV! - rekao je Bane Lalić iz MVP. 

- Jako smo srećni zbog MTV nominacije! S obzirom da je za kraj decembra najavljen smak sveta, drago nam je da ćemo se takmičiti u poslednjoj godini. - iskazali su svoje ushićenje T.B.F

- Kad smo saznali za nominaciju, ostali smo bez reči! Totalno smo oduševljeni jer nam bend znači sve o čemu smo ikada sanjali – da pravimo muziku koja će se ljudima dopasti. Nije li to smisao bavljenja muzikom? Hvala MTV! - rekli su iz grupe Trash Candy.

- Velika je čast i zadovoljstvo biti nominovan za ovako prestižnu nagradu, naročito zbog toga sto je Who See prvi izvođač koji je nominovan iz Crne Gore. Hvala MTV-ju na ukazanom poverenju, svim fanovima koji su naš singl Reggaeton Montenegro držali pet sedmica na prvom mestu MTV top liste regionalnih hitova. Nadam se da će nas podržati i u ovoj trci za Best Adria Act. Deda i ja nismo bili u Frankfurtu do sada. Bilo bi sjajno kada bi mogli otići do tamo, popiti koje tamošnje pivo, a možda sročiti i po koju koju rimu za naredni album. - izjavili su iz benda Who See.

makonda-tracker