Regionalni Vh1 kanal počinje sa radom krajem septembra

0
Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje muzike doživeće svoj preobražaj, pa će sada muzički program biti obogaćen muzikom najpopularnijih regionalnih izvođača.

Nastavljajući dobro poznatu Vh1 tradiciju, gledaoci će biti u prilici da uživaju u muzičkim spotovima iz svih dekada istorije popularne muzike, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate muzičke istorije našeg regiona na kome su odrastale generacije ljubitelja muzike.

- Koncepcija programa se neće promeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitovati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti pobljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promeniti, i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi da krenemo sa emitovanjem programa, jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati. Vreme je da Vh1 otvori vrata bogatoj muzičkoj istoriji regiona i ovo smatramo revolucionarnim korakom u domaćoj muzičkoj industriji koji će pomoći izvođačima, a nas vratiti u neka srećnija vremena za pop i rock muziku na ovim prostorima. Arhivski materijal je toliko dragocen, šarenolik i zanimljiv da će svakako biti u najmanju ruku interesantno sve to ponovo videti na televiziji - rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 kanala glavni i odgovorni urednik MTV i Vh1 kanala Ninoslav Jovanović.

TAGOVI: MTVmuzika123
makonda-tracker