Bad Copy otvorili hip hop festival Svi Kao Jedan, večeras nastupa Kurtis Blow

0
Drugi po redu hip hop festival Svi Kao Jedan počeo je sinoć u Skejt Parku na Ušću.

Prvi festivalski dan imao je samo večernji program koji je startovao negde iza 22h. Prve večeri festivala pristune je zagrejao DJ Ike, a zatim su nastupili mlade snage Bauci, Ušikana Družina, Deniro, 4 Elementa iz Lazarevca, a za njima Nišljije B Crew.

Zvezde večeri su svakako bili Bad Copy u punom sastavu - Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe, koji su zapalili  publiku u Skejt parku, izvodeći svoje velike hitove.

Posebnu pažnju svih koji su došli na festival, defintivno je privukao Niggor koji je svoj repertaor oblikovao po nekadašnjem repertoaru grupe Monteniggersi, a uz pomoć Skaj Viklera. Bilo je vrlo zanimljivo prisećanje na nekadašnje hitove ovog sastava.

Na staru školu podestio nas je i Gru, koga je publika pozdravila sa velikim oduševljenljenjem. Posle njega nastupali su DJ Don Dado i DJ Benny Bianco iz Minhena, a nakon njih Maxoni i Spale.

Tokom ranih jutarnjih časova, na scenu je izašao poznati beogradski hip-hop sastav VIP i svojim nastupom razmrdao sve prisutne. Posebno je ispraćen hit  Atlantida, koji je nastao pre više od decenije. Za kraj prve festivalske večeri i dobro jutro imuziku je puštao DJ XB.

Festivalski program koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, svim fanovima hip hop kulture donosi: takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, crtanju grafita i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.

Danas dnevni program pocinje u 12h. A večeras sve ljubitelje hip-hop zvuka očekuje koncert legendarnog Kurtis Blow-a, zatim velika nemačka zvezda DJ Tomekk, uz poznate domaće izvođače: Škabo, Lou Benny, LTDFM, Dj Munja, DJ Iron...

Na festivalu Svi kao jedan, poslednjeg dana, u subotu, nastupa i trenutno izuzetno popularni crnogorski hip hop duo Who See, koga čine Noyz (Mario Đorđević) i Dedduh (Dejan Dedović)

U  subotu preko dana u festivalskom selu će se održati i kvalifikacije za MC Challenge. Organizovana je u škola DJ-inga i audio produkcije i bioskop sa kultnim igranim i dokumentarnim filmovima o hip hopu.

Kompletan program festivala objavljen je na zvaničnoj internet stranici festivala www.svikaojedan.com.

makonda-tracker