Sofija Knežević Jazz trio, radio Friday i DJ Ike u Krugu

0
Pevačica Sofija Knežević i Jazz trio, novinari Uroš Milovanović i Nemanja Kostić, kao i DJ Ike obeležiće ovaj vikend u klubu Krug.
Sofija Knežević, foto: Story press
Sofija Knežević, foto: Story press

Bašta beogradskog kluba Krug je postala mesto na kojem se svakodnevno realizuje nova ideja popodnevne zabave. Koncept nazvan Afterwork sada je dostupan svakome ko želi da odmori oči od kancelarijskog enterijera u ambijentu najlepše gradske bašte, nadomak reke. Vrata bašte Krugaa otvorena su svakog dana od 15 časova, a za vikend koji sledi Krug je pripremio brojna iznenađenja. 

Ovog četvrtka, 30. avgusta od 19 časova, posetioci Krugaa će imati prilku da eksluzivno uživaju u sjajnom vokalu Sofije Knežević u pratnji najboljih muzičara: Ivana Aleksijevića na klaviru, Igora Maleševića na bubnjevima i Ace Uprighta na basu.

Petak, 31. avgust, je rezervisan za već dobro poznati Radio Friday koncept, a iste večeri muziku za goste najlepše bašte u Beogradu će birati Uroš Milovanović sa radija Studio B i njegov kolega Nemanja Kostić sa radija B92.

U subotu, prvog septembra, se simbolično vraćamo u (staru) školu uz muzičku selekciju koju će za posetioce Kruga napraviti DJ Ike, a sve pod sloganom Back to old school! Nije potreban nikakav školski pribor – dovoljno je dobro raspoloženje, a DJ Ike i Krug će se pobrinuti za ostalo.

makonda-tracker