Balanso Brankow Boogie, Ana D, Luz Azul i peDJa ovog vikenda u baru Brankow

0
U poznatmo prestoničkom baru Brankow u četvrtak nastupa dvojac Balanso Boogie u sastavu Milić Spacewalker i Nebojša Jazzmate, dan kasnije nastupiće bend Luz Azul i Ana D, dok će u subotu svoj letnji izbor ritmova predstaviti DJ PeDJa. Ulaz na sve tri večeri je

Balanso Brankow Boogie - Nebojša Jazzmate i Spacewalker Milić, autori radio emisije B92 Balanso i prekaljeni znalci plesne muzike, predstaviće izbor svojih letnjih melodija u četvrtak u bašti bara Brankow. Ovaj dominantni dvojac na domaćoj freestyle sceni poznat je i po pozamašnoj kolekciji ploča izvođača savremene plesne produkcije, ali i crnačke muzike od šezdesetih godina, pa do trenutno akuelnih umetnika.

Sastav Luz Azul, koji inspiraciju pronalazi u muzici Brazila, i sve popularnija mlada dama za gramofonima Ana D nastupiće u petak od 22h u letnjoj bašti bara Brankow. Ovaj sastav profesionalnih muzičara uspešno objedinjuje senzibilitet klasičarskog pristupa i džez i bluz scenskog iskustva, a okuplja ih zajednički afinitet prema univerzumu brazilske muzike. Po završetku svirke za di džej pult izlazi Ana D, koje će nastaviti u sličnom ritmu.

 

DJ PeDJa pripada starijoj gardi beogradskih Dj-eva. U njegovim setovima baziranim na house muzici, izražen je uticaj različitih muzičkih pravaca od funk-a, soul-a, jazz-a, bossa-nove do elektronske muzike kao što su electro, drum’n’bass i techno. Poznavalac je old school-a i spontano spaja, prepliće i povezuje stare i nove ritmove. Voli da iznenadi publiku sa davno zaboravljenim, a nekad rado slušanim izvođačima, što svaki njegov nastup čini unikatnim. Njegovi nastupi su prepoznatljivi po tome što je muzika vesela, dinamična, optimistična, puna emocija i prati energiju publike. 

 

makonda-tracker