Senzacionalna Rijana nastupa na 2012 MTV VMA

0
Prema rečima zvaničnika ove muzičke televizije, Rijanin nastup na VMA 2012 neće biti ni nalik ničemu što smo do sada imali priliku da vidimo od ove dame – a šansu da se u ovo uvere imaće gledaoci MTV-ja uživo, u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar

MTV je danas dodao novo ime na listu izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli Video Music Awards: u pitanju je internacionalna pop senzacija Rijana! 

Na podijumu STAPLES centra u Los Anđelesu iste večeri nastupiće i momak nominovan u kategoriji Best New Artist – talentovani kantautor Frank Ocean, kojem će ovo biti nastup-prvenac na jednom ovako velikom događaju.

Lista prezentera na VMA 2012 bogatija je za 5 novih imena: u pitanju su 2 Chainz The Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones iKe$ha! Njih dvoje sada se nalaze u društvu Miley Cyrus, Mac Millera, Wiz Khalife i američkog gimnastičkog olimpijskog tima, koji će u noći između 6. i 7. septembra izaći na podijum i uručiti nagradu jednom od pobednika.

Ove godine Drake i Rijana vode sa po pet nominacija, a prati ih Keti Peri sa četiri nominacije. Za tri nagrade se takmiče Bijonse, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. i Throne. U dve kategorije su nominovani Gotje, Lana Del Rej, Fun., Avicii i Skrillex.

Od prve dodele MTV Video Music Awards 1984. godine, VMA je ubrzo dobio reputaciju showa koji dovodi najpopularnije bendove i izvođače da bi stvorili najglasniju, najuticajniju, najkontroverzniju godišnju muzičku svečanost uživo na svetu. Nijedna druga svečanost dodela nagrada ne donosi nezaboravnije ni veće muzičke trenutke u istoriji pop kulture od MTV-jeve dodele Video Music Awards. Od Madone, Majka Džeksona, Guns N’ Roses, Eminema i Nirvane do Britni Spirs, Tejlor Svift, Kanyea Westa, Beyoncé i Florence and the Machine, pojavljivanje na VMA pozornici može zauvek da promeni tok karijere, u samo jednoj noći.

Dodela 2012 MTV Video Music Awards prenosiće se preko MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu više od 600 miliona domaćinstava širom sveta, kao i putem više od 200 MTV-jevih digitalnih medija. 

 

 

 

 

makonda-tracker