MTV premijera: Eli E. VS Marinna Soul predstavljaju pesmu Hentai

0
Spot za pesmu Hentai mladih umetnica Eli E. i Marinne Soul premijerno će biti prikazan 27. avgusta na regionalnom MTV-u.

Iza imena Eli E. i Marinna Soul stoje Ella Dvornik i njena prijateljica, hrvatska pevačica Marina Žunić. Njih dve su spontano ostvarile saradnju na pesmi Hentai, a kako izgleda kada dve mlade i slobodnoumne devojke udruže snage pogledajte premijerno u ponedeljak u 20 časova na MTV kanalu i mtv.rs.

Pesma Hentai je nastala slučajno kad je Ellu njena prijateljica sa pevanja, Marina, poznata pod umetničkim imenom Marinna Soul, zamolila da navrati kod producenta Baby Dooksa u studio i posluŠa novu pesmu na kojoj rade. Kreativna Ella je odmah počela da nabacuje svoje ideje i na kraju je sama napisala tekst za celu pesmu na engleskom jeziku i refren na japanskom.

Spot je sniman u Alfa film studiju pod rediteljskom palicom Danijela Tipure, dok je Ella smislila priču za i kompletan stajling. A takođe je bila i vizažist na setu. U spotu se osim provokativnih scena Elle i Marinne pojavljuje i Ellin dečko, kao i egzoticne Maine Coon mačke. Celi projekt je rađen za japansko tržište, jer je Ella već dobila ponudu za saradnju iz Tokija, a u toku je izrada njenih Facebook i Twitter profila na japanskom jeziku. U zemlji izlazećeg sunca Ella će nastupati pod umetničkim imenom Eli E.

Marinna Soul je poznata publici kao učesnica muzičkog show-a Hrvatski idol 2005. godine, gde je osvojila treće mesto.

 

 

 

 

makonda-tracker