Green Day nastupa na 2012. MTV VMA

0
Svetska premijera novog spota benda Green Day Oh Love bila je danas 16.avgusta u 10:00 na MTV kanalu, a najavljeno je da će bend nastupiti na dodeli 2012 MTV Video Music Awards
Green Day
Green Day

Pored ekskluzivne svetske premijere spota za pesmu Oh Love, zakazane za četvrtak, 16. avgust u 10:00, MTV je pripremio još jedno iznenađenje za sve fanove punk-rock sastava Green Day. Ovaj fantastični trio nastupiće na 2012 MTV Video Music Awards ceremoniji i po prvi put će izvesti pesmu sa njihove predstojeće triologije albuma Green Day ¡Uno!Green Day ¡Dos!Green Day ¡Tres!

Dodela 2012 MTV Video Music Awards prenosiće se uživo iz dvorane Staples Center u Los Angelesu u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 03:00. 

- Veoma smo uzbuđeni što ćemo nastupiti na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music Awards- rekao je Bili Džo Armstrong, frontmen benda Green Day. 

Ovo će bendu biti peti nastup na MTV VMA dodeli, a pored njih će nastupiti i Ališa Kiz, koja će takođe premijerno izvesti pesmu sa njenog dugoočekivanog albuma koji će uskoro izdati. Za britanski boy band One Direction to će biti prvi nastup na MTV VMA, kao i njihova prva nominacija, dok će peterostruka dobitnica MTV Video Music Award nagrade, P!nk, po treći put prirediti nezaboravan nastup, a i ekskluzivno će otpevati novu numeru koji će se naći na njenom šestom studijskom albumu. Voditelj ceremonije biće glumac i komičar Kevin Hart.

Glasanje za sve VMA kategorije završiće se 24. avgusta, dok će glasanje u kategoriji Najbolji novi izvođač trajati i tokom šoua uživo. Sve najnovije vesti, kao I celu listu nominovanih izvođača možete da pronađete na linku vma.mtv.com

Dok čekate nastup benda Green Day na ovogodišnjoj VMA dodeli, pogledajte svetsku premijeru njihovog novog spota Oh Love ekskluzivno na MTV kanalu, u četvrtak, 16. avgusta u 10:00,  u okviru emisije Top 10@10 Green Day.

Pesma Oh Love najavljuje željno iščekivani album ¡Uno!, koji će uskoro naći u prodaji kao prvi deo planirane triologije albuma –¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!. Video je režirao Samuel Bayer, koji je dva puta osvojio VMA statuu u kategoriji Najbolja režija za spotove Boulevard of Broken Dreams Green Daya 2005. i 2007. za What Goes Around... Comes Around Džastina Timberlejka.

makonda-tracker