Story vas vodi na koncert Vasila Hadžimanova u Bitef ArtCafeu

0
Zanimljivi nastupi očekuju vas 10, 11. i 13. avgusta na BItef ArtCafe Summer Stage-u, a Story i Bitef ArtCafe vam poklanjaju 3x2 karte za koncert Vasila Hadžimanova, dok vas za vikend častimo sa 3x2 koktela
Vasil Hadžimanov, foto: Vladimir Šporčić
Vasil Hadžimanov, foto: Vladimir Šporčić

MAKAO. Petak, 10.avgust

Nekada se to zvalo plesna muzika ili Dance. 

Sada je sinonim za dobar provod postao žanr House. 

Ova muzika bila je rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend MAKAO. 

Iako im je house osnova, sviraće Vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. 
Jedino što nije dozvoljeno na njihovim svirkama je stajanje u ćošku. 
Svakom nastupu su predani, a nedavno su održali akciju na Facebook-u i dodali pesme na svoj repertoar po želji svojih fanova. 

 

Perpetuum Mobile. Subota, 11. Avgust

Izdali su novi singl CHINESE WALL 



ali i dalje su oni stari, dobri Perpetuum Mobile muzička mašina koja vam ne daje mira!

so, put your dance shoes on and Dance with somebody 

 

Ponedeljak, 13. Avgust. trio SVETI Vasil Hadžimanov, Marko Đorđević & Branko Trijić

Ponedeljak je veče kada ćemo se pokloniti jazz zvucima. Bićemo u novoj, drugačijoj, ali podjednako uzbudljivoj galaksiji muzike baš onako kako Vi to od nas i očekujete. 

U ponedeljak ćemo se pokloniti nekim od najboljih muzičara jedinstvenog stila koje nije potrebno posebno predstavljati – bubnjaru Marku Djordjeviću, klavijaturisti Vasilu Hadžimanovu i gitaristi Branku Trijiću. 

Činjenica je da smo ih već slušali na sceni BitefArtCafe-a, ali i da to nemamo često priliku, pa i zbog toga ne propustite svirku.

Ovaj trio je pravi izraz poštovanja i ljubavi koji članovi ukazuju i muzici i publici i jedan prema drugome.

Marko Đorđević
Predvodnik internacionalne grupe Sveti, stacioniran u Njujorku, a domaći džez auditorijum je imao priliku da se upozna sa njegovom muzikom na otvaranju Beogradskog džez festivala 2007. godine.

Modern Drummer magazin ga naziva bubnjarem svetske klase i pravim inovatorom, dok je sajt Jazz.com nazvao njegov poslednji album virtuoznim. Sarađivao je sa Lionelom Louekeom, Wayneom Krantzom, Ericom Lewisom, Aaronom Goldbergom i drugima. Nedavno je uvrsten u knjigu The New Face Of Jazz, kojoj su tema najznacajniji jazz muzicari naseg vremena.

Vasil Hadžimanov 
Najpoznatiji kao predvodnik VH banda, vodećeg fusion sastava na ovim prostorima, a odnedavno je i stalni klavijaturista grupe Darkwood Dub. Školovao se na čuvenom Berklee-u, a tokom kratkog boravka u Njujorku sredinom devedesetih svirao je sa muzičarima kao što su Matt Garrison, Rodney Holmes, David Binney, Danny Sedownick, itd.

Branko Trijić 
Učio je gitaru kod čuvenog Radomira Mihajlovića-Točka, a zatim otišao na usavršavanje u Holandiju, gde je diplomirao na Muzičkoj akademiji u Amsterdamu. Nastupao je sa Decom Loših Muzicara, Rambom Amadeusom, Vasil Hadžimanov bendom i drugima. Predvodi i svoju grupu Konzilium. Cena karte je 250rsd, i kupuje se na ulazu u klub.

Story vas vodi u BitefArt Cafe i pruža vam priliku da osvojite

- 3x2 karte za koncert 13. avgusta 

- 3x2 koktela za nastupe u petak 10. i subotu 11. avgusta

Ukoliko želite da osvojite neki od poklona, pošaljite mail ovde, napišite šta želite i ostavite vaše podatke - ime, prezime i broj telefona.


makonda-tracker