Bajaga na zaječarskoj gitarijadi

0
Bajaga i Instruktori nastupiće u subotu 11. avgusta na Gitarijadi Zaječar, u okviru koje će prethodno istog dana biti održana i promocija CD albuma Daljina, dim i prašina i knjige Vodič kroz snove.
Momčilo Bajagić Bajaga, foto Nebojša Babić
Momčilo Bajagić Bajaga, foto Nebojša Babić

Momčilo Bajagić će uz članove Instruktora predstaviti novinarima i fanovima album i svoju prvu zbirku pesama u subotu od 17:30 u Irish Pub-u u centru Zaječara.

Ulaz je slobodan za fanove koji će moći da dobiju autogram i fotografišu se sa Bajagom i članovima benda.
Bajaga i Instruktori potom nastupaju iste večeri na zaječarskoj Gitarijadi od 21 na Rock Stage-u, smeštenom na prostoru Kraljevice. Ulaz je besplatan za posetioce.
Na turneji Daljina, dim i prašina Bajaga i Instruktori će nastojati da na koncertima sviraju što više novih pesama, možda i svih devet sa novog albuma.

- Odavno već sviramo uživo Bežiš od mene ljubavi, odnedavno i singlove Ako treba da je kraj i Vreme, a sada ćemo nadam se ubaciti i ostalih šest pesama. Mislim da će ljudima biti interesantno da prvi put čuju uživo nove stvari, uz gomilu starih hitova - kaže Bajaga.

Na turneji Daljina, dim i prašina Bajaga i Instruktori sviraće 24. avgusta u Žminju, 26. avgusta u Blacama i 29. avgusta Skoplju. Ostali datumi turneje biće najavljivani sukcesivno.

makonda-tracker