Stanija i Aleksandra domaćice DJ Darenu Emersonu

0
Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova ugostiće svetski pozatog di džeja Darena Emersona, jednog od hedlajnera četvrtog po redu Guarana Foam Festa, koji se održava 1. septembra u beogradskoj Areni.
Daren Emerson
Daren Emerson

Survajverke će naime, kao VIP promoterke festivala, uzeti na sebe i odgovornost da budu VIP hostovi, odnosno domaćice popularnom svetskom muzičaru, što podrazumeva zajedničke obilaske znamenitosti srpske prestonice, i drugih beogradskih atrakcija.

- Mislim da ćemo biti sjajne domaćice, mada bih se ja dosta bolje snašla u Skoplju, ali dobro, Stanija i ja se odlično snalazimo u mnogim situacijama, pa je ovo mačji kašalj - kaže kroz smeh popularna Makedonka Aleksandra Nakova.

 - Pokazaćemo mu čari Beograda u pravom smislu te reči! Arhitektura, parkovi, bulevari, sve će morati da vidi čak i ako bude 40 stepeni – dodala je Stanija.

Britanac čiji su hitovi Grejslends i Au Go Go obeležili nekoliko prethodnih godina, nastupiće u Areni pored Kurdva Maverika, Arno Kosta, Aleksa Gaudina i mnogih drugih svetskih di džej faca.

Karte za ovaj muzicko-scenski spektakl se mogu  kupiti na blagajni beogradske Arene, preko Card Servis-a, u Domu Sindikata, tržnom centru Ušće i još u 60 mesta u Srbiji i regionu.

Cena karte u promotivnom periodu iznosi 1599 dinara, dok će regularna cena iznositi  2200 din.

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu festivala: www.belgradefoamfest.com

 

makonda-tracker