Neverne Bebe večeras na Kalemegdanu u okiviru BELEF-a

0
Akustičnim koncertom grupe Neverne bebe u petak, i nastupima Sonje Bakić, Vukašina Brajića, Mike Kostić i Petra Filipina u okviru Talent show-a u subotu, biće završen Belef na Kališu, koji se održava kao jedan od 14 programa u okviru ovogodšnjeg Belefa. Koncer
Neverne bebe, foto Vladimir Šporčić
Neverne bebe, foto Vladimir Šporčić

Od 6. jula, kada je ovaj program počeo, u rovu iza Vojnog muzeja na Kalemegdanu, održana su četiri koncerta (Dejan Cukić, Negativ, Sergej Trifunović Bend, Flamingosi), a u bioskopu na otvorenom je prikazano deset filmova o muzici i dizajnu, u selekciji festivala 7 veličanstvenih i Beogradske nedelje dizajna, dok je National Geographic Serbia održao četiri fotografske radionice. Interesovanje i odziv publike na svim programima, pokazao je još jednom, koliko su ovakvi programi, na otvorenim prostorima, tokom letnjih meseci, omiljeni u Beogradu.

U okviru Belefa na Kališu, Staropramen pivo, kao zvanično pivo festivala organizuje dobro druženje i takmičenje u pikadu tokom trajanja muzičkog programa, tako će za vreme koncerata u petak i subotu, prijatelji koji kupe više od 4 Staropramena imati mogućnost da zajedno odigraju pikado! Najuspešniji dobijaju gratis pivo i mogućnost da se osveže Staropramen pivom,  najpoznatijim Praškim pivom u svetu.

makonda-tracker