Budi MTV VJ na Terraneo festivalu!

0
Iskusi posao MTV VJ-a na najboljem letnjem festivalu u Hrvatskoj! Poseti www.mtv.rs, sledi uputstva i prijavi se!

MTV i Terraneo festival pozivaju mlade da se prijave na konkurs za novog MTV voditelja koji će ekskluzivno izveštavati sa Terraneo festivala koji će se održati od 7. do 10. avgusta u Šibeniku.

Pobednik regionalnog konkursa Budi MTV VJ na Terraneo Festivalu osvojiće boravak na popularnom festivalu u Hrvatskoj i kompletno voditeljsko iskustvo. Budući MTV VJ će učestvovati na snimanju specijalne Terraneo emisije, koja će se emitovati na MTV kanalu, i biće u neposredanom kontaktu sa regionalnim i svetskim izvođačima koje će intervjuisati. Organizator će pobedniku obezbediti hotelski smeštaj i posebne propusnice koje će mu omogućiti pristup backstege-u i upoznavanje i druženje sa svim zvezdama festivala.

Na konkurs mogu da se prijave mladi iz čitavog regiona od 18 do 24 godine koji će na mejl adresu terraneovj@mtv.rs poslati svoj CV na engleskom jeziku, jednu portret fotografiju i link ka YouTube video prezentaciji na engleskom jeziku, u kojoj će se predstaviti i odglumiti izmišljeni intervju sa bilo kojim od izvođača koji su najavili svoje nastupe na ovogodišnjem Terraneo festivalu.

Konkurs počinje u četvrtak, 5. jula i trajaće do petka, 27. jula. Pobednika će odabrati žiri koji će činiti stručni tim MTV kanala i organizacioni tim Terraneo festivala.

Više od stotinu međunarodnih i domaćih izvođača će nastupiti na drugom po redu Terraneo Festivalu. Njihovi nastupi raspoređeni su u četiri dana na čak sedam pozornica.  Na binama Terraneo festivala ove će godine nastupiti bendovi The Roots, Thievery Corporation (live), Groove Armada (DJ set), The Ting Tings, Friendly Fires, The xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Vaccines, Jon Spencer Blues Explosion, Anna Calvi, Golem, Gatuzo, Elemental, Dječaci, Dan Mangan, Future Islands, Max Tundra, The Toronto Drug Bust, Ola Horhe, Jarboli, Kandžija... i mnogi drugi.

Ulaznice za Terraneo festival mogu se kupiti po ceni od 3.820 RSD za pojedinačne karte, ili 7.130 RSD za jedinstvenu četvorodnenvu ulaznicu – na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji (www.eventim.rs). Cena kamp mesta u tajanju od šest dana iznosi, 3340 RSD.

Drugu godinu za redom, Terraneo je uvršten na listu 10 najboljih evropskih letnjih pop i rock festivala, prema izboru britanskog lista The Telegraph, dok su ga posetioci sajta Muzika.hr izabrali za najbolji hrvatski letnji festival 2011. godine. Terraneo festival razvija i neguje koncept društveno odgovorne i ekološki svesne i savesne zabave, a ove godine festival će uključiti bogat ekološki program koji za cilj ima da usmeri i edukuje po pitanju društvene odgovornosti i ekološke osvešćenosti.

makonda-tracker