Džastin Biber objavio novi album Believe

0
Novim albumom pod nazivom Believe megapopularni kanadski izvođač predstavio je potpuno novi zvuk. Ako je na početku svoje karijere zvučao kao dečak, zaljubljen u svet r&b i pop muzike, novi album je zvuk jednog mladića koji je spreman da sa svojom kul ekip
Džastin Biber
Džastin Biber

Već od prve pesme, All Around The World (ft. Ludacris), jasno je kako će Biberovi energični ritmovi udružiti sve one koji ne mogu da se odluče između Flo Ride i Dejvida Gete.

Pesme kao što su najavni singl Boyfriend i Catching Feelings su r&b ljubavne poslastice za (ponovno) osvajanje srca belieberki širom sveta, dok se posebno ističe klupski orijentisana i dubstepom začinjena numera As Long As You Love Me, kao i Beauty and a Beat, u kojoj je ugostio sve popularniju rep pevačicu Niki Minaž.

Album Believe do sada je dobio samo pozitivne kritike.

- Vrlo prijatan pop albumobjavio je sajt Billboard.com, stavljajući akcenat na numere Right Here, Boyfriend i Die In Your Arms, dok je magazin Complex istakao kako je osamnaestogodišnji Džastin ovim albumom dokazao da se razvija u kvalitetnog izvođača i tekstopisca.

Džastin Biber je od početka svoje mlade karijere jedan od najuspešnijih pop izvođača današnjice, sa gotovo 15 miliona prodatih primeraka albuma, 44 miliona Facebook fanova i više od 23 miliona Twitter follower-a.

 

makonda-tracker