MTV poklanja novi album Igora Garniera

0
Za vrele letnje dane MTV vam poklanja vrele letnje hitove sa novog albuma Igora Garniera, koji od utorka možete besplatno ad preuzmete sa MTV.RS sajta.
Igor Garnier
Igor Garnier

- Love Is Taking Control je moj drugi album u kojem sam objedinio svoj rad iz protekle godine, i mislim da sam na naše prostore ponovo doneo nešto novo. Na albumu gostuju Minja Samardžić, Katarina Blagojević - Malena kao i DJ Kizami. Numere su  jako raznovrsne i verujem da će svako pronaći nešto što mu se sviđa. U pesmama prevladavaju ženski vokali, u jednoj sam mušku deonicu otpevao ja, ali tu su i dva instrumentala - ispičao je Igor o svom novom albumu.

Inače, Igorov prvi kreativni susret sa muzikom bio je sa 6 godina, kada je počeo da svira klavir u muzičkoj školi. Kao vrlo uspešan pijanista sa nizom međunarodnih nagrada, odlučio je da dovede svoje muzičko znanje na viši nivo. Učio je muzičku produkciju, teoriju i klavir, a nakon srednje muzičke škole, upisao se na Novu Akademiju Umetnosti na Evropskom Univerzitetu - smer kompjuterska muzika. Sa elektronskom muzikom se upoznao 2005. godine. Kako je vreme prolazilo, njegov talenat i se uvećavao, a fokus na stvaranje muzike je bivao izraženiji. Tada je Igor odlučio da house muzika neće biti samo njegov hobi, već i deo njegovog života. U narednim godinama nastupao je po mnogim klubovima u Beogradu. Njegova sposobnost da kombinuje dance muziku sa emotivnim tekstovima i pevljivim refrenima ga svrstava u retke mlade umetnike koji ozbiljno shvataju muziku i prave napredak na tom polju. Pesme i remiksi Igora Garniera se trenutno puštaju širom sveta na radio stanicama i u klubovima.

 

U 2011. godini, Igorova karijera je još jednom krenula uzlaznom putanjom. Izdao je svoj prvi album Belgrade People, sa kojeg su se izdvojile numere Biću tu, Belgrade People, Feel Desire, Love Is Taking Control kao i poznati remix Milka Canić. Igor je bio autor svih ovih pesama.

Njegovi spotovi emituju se na regionalnim i internacionalnim televizijskim stanicama kao i na MTV kanalu.

Od utorka posetite MTV.RS i preuzmite Igorov novi album „Love Is Taking Control“!

 

makonda-tracker