JDX supergrupa na Exitu

0
Jack Daniel’s Backstage (JDX) na Exitu već treće leto zaredom predstavlja udobnu festivalsku oazu u kojoj prijatelji Jack-a uživaju u bogatom i uzbudljivom muzičkom program u kombinaciji sa vrhunskim viskijem.
Katarina Žutić
Katarina Žutić

JDX slavi pionirski duh samog gospodina Jack-a i njegovu strast prema muzici i zbog toga ove godine predstavlja jedinstvenu muzičku avanturu! JDX Supergrupa sastavljena je od poznatih lica koja ćete videti u potpuno novim ulogama!

Njeni članovi okupili se da bi ekskluzivno nastupili u JDX Backstage-u na Exit festivalu, u subotu 14. jula 2012. JDX Supergrupu čine – Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod ovog puta na bubnjevima, Katarina Žutić glumica na bas gitari, Andrijana Belović, supermodel, ovog puta je glavni vokal i svira sintisajzere, Ida Prešter, frontmenka benda Lollobrigida, pojaviće se kao gostujući vokal, Petar Rudić iz benda Svi na pod je dirigent i muzički guru grupe. JDX Supergrupa već priprema repertoar za svoj nastup koji sprema samo za prijatelje Jack-a.

Ovaj bend nastao je direktno inspirisan legendarnim poduhvatom samog gospodina Jack-a koji je 1892. osnovao The Silver Cornet Band koji je u to doba bio pravi festivalski hit širom Tenesija, a njihova turneja u Jack-ovim zaprežnim kolima trajala je više od 20 godina.

Ovo nije sve! JDX će vam predstaviti nove, skrivene talente na muzičkoj sceni, zvezde u usponu i stare prijatelje koji su svoje impresivne nastupe imali upravo na našoj žurci. Mladi beogradski indie bend Stray Dogg, na čijim koncertima devojke vrište i plaču, takodje će nastupati u Jack Daniel’s Backstage-u. Svoj eklektični DJ set izvešće Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub i Pavle Veljković, legenda radija B92.


Maja Uzelac i Nenad Marković, razigrali su JDX prijatelje prošle godine i zato će nam se pridružiti opet, a svoj nastup potvrdili su DJ Schwabe, Rade Banyan, dizajn duo Banda Panda, Doo i hip-hop/ rap senzacija Vatra DJ kolektiv koji ove sezone pravi najvrelije žurke u Beogradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JD Music Reporter preko koje Jack fanovi širom sveta objavljuju svoja prava, sirova, iskrena iskustva sa muzičkih koncerata i dogadjaja. Ove autentične priče su ono što muzička iskustva čini legendarnim! Počnite da koristite aplikaciju odmah i dobijate

šansu da budete jedan od dva zvanična JD Music reportera koji će osvojiti kartu za sva četiri dana Exit festivala!

 

U okviru najvećeg mobilnog bara u Evropi nalazi se internet kiosk odakle ćete moći da izveštavate svoje facebook i twitter prijatelje o provodu na JDX-u. Ljubitelji Jack Daniel’s viskija naučiće o specijalnom procesu pravljenja zvezde Tenesija i isprobaće još nekoliko brendova iz čuvene porodice viskija: Jack Daniel’s Single Barrel, Gentleman Jack i cuveni Old No. 7. Prijatelji Jack-a sa takmičarskim duhom mogu da igraju Guitar Hero, stoni fudbal, Black Jack, Crack Jack Safe, a najbolji dobijaju nagrade!

Tokom četiri dana Exit festivala JDX Backstage biće  locirani iza glavne bine. Pristup našoj zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. 

makonda-tracker