Brit Floyd 2. novembra u Sava Centru

0
Liverpulski sastav Brit Floyd, koji slavi zadivljujuću muzičku ostavštinu Pink Floyda, u sklopu turneje A Foot In The Door World Tour 2012 svoj veličanstveni tribute show predstaviće 2. novembra 2012. u beogradskom Sava Centru.

Za manje od godinu dana od pojave Brit Floyd fenomen su prihvatili obožavaci Pink Floyda širom sveta, a poznati po svom savršenstvu izvođenja pesama, jedinstvene Floydovske animacije, te umetničkim spojem zvuka i svetla postali su naširoko priznati kao najveći Pink Floyd tribute show na svetu.

Brit Floyd je bend koji je brojao preko 150 koncerata u 2011. godini  i ove godine kreću na novu turneju sa potpuno novim programom  A Foot in the door, a povodom izlazka novog zvaničnog best of albuma Pink Floyda A Foot in the door . Nastupi će sadržati sve pesme sa albuma u celosti, baš onako kako su ih izabrali lično članovi Pink Floyda. Kao dodatni bonus, zbog velikog interesovanja i brojnih zahteva, novi show Brit Floyda uključivaće i puno, 23 minute dugo izvođenje pesme Echoes, snimljenu za jedan od mnogih klasika Pink Floyda, album Meddle (1971).

makonda-tracker