Fabrika Summer Festival od 2. do 5. avgusta u Bijeljini

0
Drugi Fabrika Summer Festival održaće se 2., 3., 4. i 5. avgusta u Bijeljini. Program u okviru koga će tokom četiri dana nastupiti preko 35 izvođača odvijaće se na tri pozornice.

Program festivala odvijaće se na tri stage-a: Main na otvorenom prostoru na kome će nastupiti neka od najvećih regionalnih imena ali i gosti iz inostranstva, zatim Bavaria Music Hall koji će biti u zatvorenom prostoru kapaciteta 1200 ljudi i DJ stage.

Uz naglasak da će program festivala biti kompletiran tokom juna meseca, organizatori su objavili veći deo učesnika drugog Fabrika Summer Festivala

Na Main stageu prvog dana nastupaju veterani regionalne scene Dejan Cukić & Spori Ritam Band i Atomsko Sklonište, kao i beogradski S.A.R.S. Istog dana na Bavaria Music Hall stageu sviraju prijedorski Dbau, Eleven i Flatline iz Sarajeva.

U petak na glavnoj bini nastupaju Bjesovi, Generacija 5 i Galija, a na Bavaria Music Hall stageu Josip A Lisac, Sheitans i Sopot iz Banja Luke.

Main stage u subotu 4. avgusta zaposešće Perpetuum Mobile, Kiki Lesendrić  & Piloti i Van Gogh, dok su na Bavaria Music Hall bini beogradske grupe Seljačka Buna i Lates.

Za nedelju su najavljeni nastupi grupe Hypnotized, Ajs Nigrutin & Timbe, zatim zagrebačka atrakcija Brkovi i Viza iz Amerike na Main stageu.

Na DJ stageu nastupiće Speaker Humpin, DJ Frenkie, Hello Bongo, Dražen Zimonjić, Epano, Locust, Angello J, Danijel Savić i drugi.

Cene ulaznica još nisu objavljene, ali su organizatori rekli da će svakog dana biti posebna cena i naglasili da jednodneva neće prelaziti 3,5 eura, a najpovoljniji će biti festivalski komplet ulaznica. Kamp ograničenog broja šatora, za koji se prijava vrši putem sajta www.fabrikasummerfestival.com, je besplatan uz kupljenu ulaznicu.

  

makonda-tracker