Sutra svetska MTV premijera Keti Peri – Wide Awake

0
MTV predstavlja svetsku premijeru novog spota pop zvezde Keti Peri. Video za singl Wide Awake biće premijerno prikazan u sredu, 20. juna, tačno u 10:00 u okviru emisije Top 10@10.
Keti Peri, foto: Shutterstock
Keti Peri, foto: Shutterstock

Numeru Wide Awake Keti je napisala za njen 3D film Keti Peri: Part of Me, a premijerno je izvela na dodeli Billboard Music Awards u maju ove godine. Trejler, kojim je nedavno najavljen ovaj spot, otkriva da će to biti bajkovita priča koja prikazuje različita poglavlja iz karijere pevačice. Slike iz njenih ranijih spotova, kao što su Teenage Dream, Firework, E.T., Last Friday Night i The One That Got Away, predstavljaju zasebne stranice u magičnoj knjizi, koju čita devojčica koja se, takođe, pojavljuje u ovom kratkom videu.
Za pesmu Wide Awake se vezuje i priča da u njoj Keti prvi put aludira na razvod od svog nekadašnjeg supruga Rasela Brenda. Ipak, ovo nije srceparajuća pesma - iako počinje pesimistično, uz ubeđenje da je živela u zabludi i da je pala sa oblaka pravo na beton, poruka ubrzo postaje vedrija i govori da je vreme izlečilo sve rane. Stihovi Ne moram da se pretvaram. Priča je gotova, kraj potvrđuju da je Perijeva pokupila slomljene deliće svog srca i nastavila dalje - u nove emotivne i poslovne pobede.
Inače, koncertno dokumentarni film Keti Peri: Part of Me prikazaće najbolje momenate popularne pevačice sa njene turneje California Dreams, kao i situacije koje se događaju iza scene, borbu, sumnje i neprestani rad koji prati ovako uspešnu karijeru. Katy se ovim ostvarenjem pridružuje listi kolega koje su se već okušale u domenu 3D koncertnih filmova, a među njima su Jonas Brothers, koji su objavili Jonas Brothers: The 3D Concert Experience 2009, zatim Džastin Biber sa filmom Never Say Never, dok je film This Is It imao premijeru nakon smrti Majkla Džeksona.

Katy Perry – Wide Awake Sreda, 20. jun u 10:00 na MTV kanalu.

makonda-tracker