Bend Bunny&Edge: Danas je vreme za Happy time!

0
Pravo osveženje na domaću muzičku scenu donosi zvuk benda Bunny&Edge. Njihov debi album Happy time biće premijerno predstavljen na solo koncertu u Klubu Doma omladine 15. juna od 21 čas.

Ukoliko želite da pobegnete od sumorne svakodnevnice i problema, pravi način za to je pozitivna muzika benda Bunny&Edge. Zvuk gitare, klavira, trube, trombona, flaute i bubnja pomešani sa fantastičnim vokalima iznedrili su nešto sasvim novo. Jedanaest kompozicija debi albuma, koji je okupio već iskusne muzičare, sigurno će naći put do publike.

Razdragana i poletna muzika koja mami na ples, veseli tekstovi, kombinacija različitih žanrova, pre svega džeza i popa, ali i odlični muzičari su ono što ovaj sastav čini interesantnom pojavom.

Kompozitor, aranžer i frontmen grupe Ivica Stjepanović, u prestonici je poznat po mnogobrojnim kompozicijama koje je radio za filmove (Srodne duše, Mali oglasi, Ma, nije on takav), pozorišta (Madlenijanum, Jugoslovensko dramsko pozorište, Bitef teatar) i multimedijalne performanse.

Karte za koncert se mogu nabaviti na blagajni DOB-a i preko prodajne mreže Eventim, po ceni od 250 dinara.

 

makonda-tracker